Drie redenen om nu lid te worden

Jouw stem is belangrijk. We zijn er blij mee, en we gaan aan de slag. Als je écht wil dat je idealen werkelijkheid worden, zet dan de volgende stap en word lid. Want we hebben alle steun nodig voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld.

  • GroenLinks is groen
    We kiezen voor het klimaat en zetten ons in voor schone energie en nieuwe, duurzame technieken. We werken aan groene wijken en buurten, zodat we   samen kunnen genieten van de natuur.
  • GroenLinks is sociaal
    We kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. We zetten ons in voor meer werk, goede zorg, beter onderwijs en het ontwikkelen van talent. Want ieder kind en ieder mens telt.
  • GroenLinks is eerlijk
    We kiezen voor duidelijke standpunten en durven daarbij over grenzen heen te kijken. We zetten ons in voor gelijke kansen, eerlijk delen en het bestrijden van discriminatie. We werken aan eerlijke handel en democratie, ver weg en dichtbij.

Je bepaalt zelf op welke manier je lid wilt zijn van GroenLinks. Je kunt je lidmaatschap puur zien als steun voor jouw en onze idealen. Daarnaast is het mogelijk om actief te worden als vrijwilliger, politicus of bestuurslid en je kunt meebeslissen over de hoofdlijnen van de GroenLinks-politiek.

Hoe je GroenLinks ook wilt invullen: je bent van harte welkom!